Tietoa Rahalaaksosta

Danske Bank on kehittänyt Rahalaakso-pelin, jotta lapset voivat oppia rahasta, matematiikasta ja kestävästä kehityksestä.

Rahalaakso on ilmainen oppimispeli, jossa on interaktiivinen, värikäs pelimaailma. Täällä 6–9-vuotiaat lapset oppivat hauskalla tavalla rahasta, taloudesta, matematiikasta ja kestävyydestä.

Pelissä lapset ansaitsevat rahaa myymällä tavaroita, joita he saavat pelin aikana. Heille kertyy rahaa mm. pyytämällä kalaa järvestä tai keräämällä munia kanatarhalta. He voivat käyttää rahoja oman hahmonsa parantamiseen tai säästää investoidakseen vihreämpään ja kestävämpään kaupunkiin. Jos kaupunki pysyy vihreänä, pelaajat saavat enemmän rahaa.

Rahalaakso-pelin on kehittänyt Danske Bank tukeakseen lasten raha- ja taloustaitojen rakentumista. Rahalaakso lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2008, ja se on yli vuosikymmenen ajan auttanut oppilaita ymmärtämään paremmin rahaa. Uusi, parannettu versio pelistä lanseerattiin vuonna 2021. Uusi versio hyödyntää pelistä saatuja hyviä tuloksia, ja siitä on tullut entistäkin parempi ja ajankohtaisempi oppilaiden, opettajien, oppimisasiantuntijoiden ja pelikehittäjien avulla.

  • 2010

  • 2012

  • 2015

  • 2020